Julkaistu

MakerBeamin toimitusajoissa tilapäisiä muutoksia

Covid-19-epidemian takia eräiden MakerBeam-tuotteiden saatavuus on tilapäisesti normaalia hitaampaa. Valmistaja arvioi, että osa toimituksista menee heinäkuun puolelle asti. Suurin osa MakerBeamin tuotteista on meillä toimitusmyyntinä, eli koko valikoimaa ei pidetä koko aikaa hyllyssä, vaan tilataan sitä mukaa kuin meille tulee tilauksia. Toisin sanoen jos jokin on valmistajalta loppuunmyyty, mekään emme saa sitä. Tärkeimpänä poikkeuksena ovat aloituspakkaukset, joita pyritään pitämään aina pari kappaletta hyllyssä.

Ne tuotteet, jotka on loppuunmyyty sekä meiltä että valmistajalta, on merkitty myös verkkokaupassa loppuunmyydyiksi. Tilannetta koetetaan pitää ajan tasalla, mutta koska tämä tapahtuu käsin, emme välttämättä pysy aivan reaaliajassa perässä.

Jos käy niin, että olet tilannut jotakin, joka onkin valmistajalta tällä hetkellä loppuunmyyty, tarjoamme kolmea vaihtoehtoa: voit odottaa, että tuotetta tulee valmistajalta lisää, voimme tarjota tilalle lähinnä sopivaa korvaavaa tuotetta, tai sitten voit perua kaupan, jolloin palautamme maksamasi summan.